postheadericon Üdvözöljük!

Üdvözöljük a  Surber Zeneautomata és Fonográf Múzeuma honlapján! Információkat találhat itt rólunk és  múzeumunkról, fotógalériát, érdekes linkeket stb.

Látogassa meg múzeumunkat és fedezze fel a mechanikus zenegépek világát azokból az időkből,amikor még nem volt rádió és lemezjátszó,egészen a múlt századi ötvenes évekig.

Élvezze autentikus környezetben a zenélő dobozok,gépzongorák,zenélő órák és kintornák hangzását. Hangulatos szabadtéri részen hallgathatja meg egy holland utcai orgona zenéjét.

Hogy a hangszereket teljes mértékben élvezhesse, a látogatás csak a változatosan megtervezett  vezetéssel együtt lehetséges.

Vezetéseket különböző napszakokban és különböző nyelveken kínálunk.

 

 

postheadericon Aktuell

YouTube-Kanal "Surbis Musikmuseum Ungarn"

Über den Jahreswechsel konnte ich mir endlich einmal Zeit nehmen, einen eigenen YouTube-Kanal zu installieren. Wir stellen einige ausgewählte Instrumente aus unserem Museum und unserer privaten Sammlung vor. Es fehlen noch die Walzendrehorgeln. Weitere Filme kommen nach und nach. Man findet den Kanal unter "Surbis Musikmuseum Ungarn" oder ganz einfach unter "Surbis Musikmuseum". Kommentare sind erwünscht, auch kritische. Man lernt ja nie aus.

Als Beispiel der Link zu unserer neuesten Anschaffung: https://www.youtube.com/watch?v=KgJRXoOiOac

Viel Spass!